diumenge, 20 de gener del 2013

Els anomenats “Desallotjaments Exprés”


Al passat Plenari del Districte de Sant Martí, des del meu Grup Municipal, el grup d’Unitat per Barcelona compost per ERC, Reagrupament i Democràcia Catalana, varem entrar una pregunta sobre quines eren les mesures que estava prenent el Govern del Districte per pal·liar els efectes sobre la gent  que produeixen els anomenats “Desallotjaments Exprés”. Aquell dia el govern de CiU es va prendre la qüestió pràcticament en broma i va contestar, en poques paraules, que aquest tema no existeix i que era una invenció de la premsa. Aquests dies estem veient que d’invenció res de res i que aquests tipus de desallotjaments estan a l’ordre del dia.

En què consisteixen aquests desallotjaments, doncs en que arriba la Guàrdia Urbana acompanyada de Bombers, aquests últims entren al edifici en qüestió,  dictaminen que allà no es pot habitar ja que hi ha perill per les persones que hi ha a dins i la Guàrdia Urbana efectua el desallotjament del edifici. Quedant la gent al carrer i la majoria reinstal·lant-se en un altre assentament del districte. De què serveixen doncs aquests desallotjaments. Ja ho dic jo, de res.

Esperem que d’una vegada per totes s’apliqui un sistema real de reinserció d’aquesta gent que viu en tots els assentaments que tenim al Poblenou i que es deixin de veure aquests “espectacles” policials als que ens tenen acostumats últimament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada